Kyläkirkon Joulu; Monica Groop, Heidi Peltoniemi, Aapo Häkkinen

Monica Groop, mezzosopraano
Heidi Peltoniemi, viola da gamba ja sello
Aapo Häkkinen, cembalo

Bach, Bassani, Mazzhocchi, Piae Cantiones

Vaikka onkin kaukainen, satain vuotten takainen, silti aina läheinen; tule joulu kultainen!

Joulu on perinteitä ja kulttuuria, tässä nyt ja satain vuotten takaa. Kyläkirkolla tunnelmoidaan joulukonsertissa vanhan musiikin sarjassamme toista kertaa, mutta konsertti on jo perinteinen tuoden kaikuja 1500- ja 1600-luvuilta. Bachin upeat alttoaariat saavat rinnalleen 1600-lukujen italialaista laulumusiikkia sekä instrumentaalisävellyksiä. Suomalais-eurooppalaiset Piae Cantiones -joululaulut tuovat ohjelmaan tutut sävelmät, joiden mukana joulu on saatu Suomeen jo 1500-luvun lopulta alkaen: In dulci jubilo - Nyt on iso ilo!

Onko sinulla kampanjakoodi tai sarjalippu?

Voit syöttää alla olevaan kenttään koodin lunastaaksesi sarjalipun tai kampanjakoodin.

TuoteHintaMäärä